01 Φεβρουαρίου 2011

How to: Διορθώστε τα ατυχήματα του μακιγιάζ!

Τα 'ατυχήματα' στο μακιγιάζ είναι κάτι αρκετά συχνό, ειδικά όταν βιαζόμαστε. Βρείτε πώς να τα διορθώσετε γρήγορα και εύκολα!


Κραγιόν στα δόντια


Αν υπάρχει πολύ ποιόν στα χείλια ακουμπάει στα δόντια με αποτέλεσμα να λερώνονται. Η λύση είναι, αφού βάλετε κραγιόν/lipgloss να βάλετε τον ΄δείκτη' στο στόμα και να 'ρουφήξετε' τραβώντας το δάχτυλο προς τα έξω. Έτσι το επιπλέον προϊόν να απομακρυνθεί. 

Μουτζούρα απο μάσκαρα


Αν μουτζουρωθείτε με μάσκαρα ΜΗΝ προσπαθήσετε να την σκουπίσετε γιατί θα απλωθεί στην περιοχή και θα μουτζουρώσει ακόμα περισσότερο.  Πάρτε μια μπατονέτα,βάλτε λίγο υγρό ντεμακιγιάζ ή λίγη ενυδατική κρέμα , και καθαρίστε απαλά την μουτζουρωμένη περιοχή. Μετά καλύψτε την περιοχή που καθαρίσατε με το foundation/concealer που έχετε χρησιμοποιήσετε. 

Άνιση γραμμή eyeliner


  Με μια μπατονέτα με υγρό ντεμακιγιάζ,σβήστε απαλά τελείως την γραμμή. Καλύψτε την περιοχή με την βάση σκιάς και την σκιά ξανά. Μετά αντί να βάλετε eyeliner κατευθείαν, κάντε την γραμμή ελαφρά πρώτα με σκιά έτσι αν κάνετε λάθος είναι πιο εύκολο να σβήσετε την σκιά. Μόλις κάνετε την σωστή γραμμή και στα δυο μάτια ίσα, πατήστε την απο πάνω με το eyeliner. 




Πολύ Ρούζ


Όταν δεν υπάρχει καλός φωτισμός, συνήθως γίνεται το λάθος να εφαρμόζεται παραπάνω προτιμάτε να εφαρμόζετε το ρούζ κοντά σε φώς της ημέρας και όταν αυτό δεν γίνεται κάντε σε μέρος που να φωτίζεται καλά όλο το πρόσωπο. Η διόρθωση ευτυχώς είναι πολύ εύκολη. Πάρτε το πινέλο της πούδρας ή καθαρό πινέλο ρουζ και περάστε απο πάνω απο το ρούζ πολλές φορές σβήνοντας το.Η  κάντε το ίδιο με λίγο βαμβάκι.Αφού το σβήσετε όσο πρέπει, εφαρμόστε απο πάνω ελαφρά πούδρα.



Πολύ Bronzer


Το bronzer είναι ένα προϊόν που βοηθάει να δώσουμε την ψευδαίσθηση  μαυρισμένου δέρματος. Πολλές φορές εφαρμόζεται πολύ προϊόν κάνοντας το δέρμα φαίνεται πορτοκαλί. Για να μειωθεί η ένταση του χρώματος, σβήστε καλά με βαμβάκι ή ενα καθαρό πινέλο ρούζ/ πούδρας. 




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More