14 Σεπτεμβρίου 2010

How to: Έντονα κραγιόν, πώς να τα φορέσετε!

Το βαθύ χρώμα στα χείλια κάνει το comeback γιατί είναι δυναμικό, είναι θηλυκό και είναι εκλεπτυσμένο. Μπορεί να έχετε τρομοκρατηθεί απο το trend για αυτό το Φθινόπωρο, όμως είναι το must για μια έντονη, δυναμική ανανεωμένη εμφάνιση. Σας παρουσιάζω λοιπόν τα βήματα για να το πετύχετε:

 

1. Κάνουμε μια καλή απολέπιση (με ειδικό προϊόν που μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα ή φυσικά με λίγο μέλι,ζάχαρη και ελάχιστη βαζελίνη-ανακατεύουμε και τρίβουμε απαλά στα χείλια-το έντονο κραγιόν πρέπει να είναι αψεγάδιαστο και αυτό το πετυχαίνουμε με μια καλή βάση.


 

2.Ενυδάτωση-ένας εύκολος τρόπος είναι απλώνοντας βαζελίνη. Προσοχή!Περιμένουμε να απορροφηθεί πριν βάλουμε κραγιόν ή εφαρμόζουμε για λίγη ώρα και μετά σκουπίζουμε απαλά.






 


3. Προετοιμάζουμε τα χείλια με ένα primer (μπορούμε να βρούμε, στα bodyshop, mac και στα sephora)








 





4. Επιλέγουμε ένα μολύβι χειλιών αντίστοιχο του κραγιόν και σχηματίζουμε το περίγραμμα. Προσοχή να μην βάλουμε το περίγραμμα έξω απο την νοητή γραμμή των χειλιών αλλά όσο πιο κοντά στο τελείωμα τους και προς την επιφάνεια τους. Μετά γεμίζουμε τα χείλια ελαφρώς με το ίδιο μολύβι.





5. Για περισσότερο έλεγχο, απλώνουμε το κραγιόν με ένα πινέλο. Ξεκινάμε απο το κέντρο του κάτω χείλους με κινήσεις προς τα έξω. Καλό είναι να σκουπίζουμε το πινέλο πριν πάρουμε και άλλο προϊόν προκειμένου να αποφύγουμε να σύρουμε το εναπομείναν κραγιόν έξω απο τα χείλια. Εάν δεν διαθέτουμε πινέλο χρησιμοποιούμε κατευθείαν το κραγιόν με πολύ ελαφρύ χέρι και μικρές κινήσεις. Τέλος τοποθετώντας ένα κομμάτι χαρτομάντιλου ανάμεσα στα χείλια πιέζουμε και μετά απλώνουμε ένα διάφανο gloss ελαφρά στο κέντρο των χειλιών για να δώσουμε διάσταση και λάμψη.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More